Smartmoving- alaturi de dvs. la inceput de drum

 Postat la data de: 17/6/2017
 Festivitatile de absolvire sunt in toi, peste tot prin oras e forfota si parca vrand-nevrand ne lasam parca si noi cuprinsi de valul de emotii al absolventilor.

Trecatorii grabiti, parfumul buchetelor de flori, robele colorate, curcubeul de baloane, panglici si toci, cantecele intonate la serbari si festivitati de absolvire, toate acestea dau farmec orasului de pe Somes, zilele acestea. Oricat de grabit ai fi, nu poti sa nu remarci febra orasului in aceasta perioada si emotia care se simte la orice colt de strada.

Dar fiecare final de an de studii aduce cu el si luarea unor decizii majore legate de viitorul absolventilor: o noua perspectiva de studiu sau de viata, un loc de munca, stabilirea intr-un anumit oras. Oricare ar fi aceasta, toate presupun modificari si investitii diverse in bunuri, mobilier sau chiar in spatii de locuit, fie acestea chirii sau chiar o locuinta proprie.

De ani buni, la Smartmoving ne bucuram sa fim parte din viata dvs., contribuind prin serviciile noastre la etape importante din viata celor care pornesc pe un nou drum, chiar daca ne referim la studenti, absolventi sau chiar proaspat familisti.

De la mutarea unui frigider sau aragaz, pat sau biblioteca, pana la transportul mobilei de la o locatie la alta, mutarile fac parte din viata noastra. In calitate de firma de mutari din Cluj, am ascultat si continuam sa ascultam numeroase povesti de viata, ne bucuram alaturi de dvs. si suntem onorati de a va fi aproape in noi si etape importante momente si de a va citi emotia si bucuria pe fete. Bucuria dvs. se intoarce spre noi ca o satisfactie a tot ceea ce facem, stiind ca tot ce facem facem cu drag si daruire, castigandu-ne astfel nu doar relatii ci si noi prieteni.

Pentru servicii complete de mutari sau transport mobila Cluj, la Smartmoving veti gasi nu doar o echipa de lucru ci si oameni cu suflet, gata sa va fie alaturi la inceput de nou drum.
Trebuie doar sa va convingeti!